Szűrés

A(z) OLED TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Az idei LG tévék a legújabb technológiáival, friss webOS okostévé-platformmal és személyre szabható funkciókkal érkeznek

2023. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon mutatja be új tévékínálatát, amelynek élén az eddigi legfejlettebb OLED széria áll. A vállalat legújabb OLED televíziói az önálló fénykibocsátásra képes pixelek által garantált prémium képminőséggel, kimagasló képfeldolgozási technológiákkal és minden eddiginél több intelligens funkcióval, valamint az LG webOS okostévé-platformjának továbbfejlesztett verziójával érkeznek — mindezzel pedig olyan házimozi-élményt kínálnak, amelyre csak az LG OLED készülékei képesek.

Tovább

A Panasonic új OLED-korszakot nyitott fényerejével és képmegjelenítésével

2023. január 4. -

A Panasonic ma jelentette be 2023-as OLED TV zászlóshajóját, az MZ2000-et, amely 55, 65 és 77 hüvelykes méretben kapható.

Kulcsszavak: OLED TV, Panasonic
Tovább

Az LG hamarosan piacra dobja a világ legnagyobb OLED televízióját

2022. augusztus 30. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a világ legnagyobb OLED televíziója, a 97 hüvelykes G2 LG OLED evo Gallery Edition TV hamarosan több országban is megvásárolható lesz. A piaci bevezetés pontos menetét a vállalat a következő hetekben osztja meg.

Kulcsszavak: OLED TV, LG Electronics, LG
Tovább

A Philips TV & Sound termékei négy EISA-díjat nyertek

2022. augusztus 17. -

A TP Vision folyamatos törekvéseinek célja, hogy a Philips TV- és hangtermékekkel továbbra is kijelöljék az AV-piac mások által referenciának tekintett sztenderdjeit. A vállalat ezen törekvéseit újfent négy díjjal jutalmazta az EISA a 2022/23-as időszakra vonatkozóan: idén a márka három EISA TV díjat és egy EISA Audio díjat vihetett haza.

Tovább